Snel overzicht

De Otto DIY (Do It Yourself)-robot is een perfecte keuze voor zowel beginners als ervaren makers. Otto kan lopen, dansen, geluiden maken, gebaren maken en obstakels vermijden in deze starter versie, maar je kunt altijd upgraden, uitbreiden en aanpassen met extra sensoren en 3D-printen. Het is super eenvoudig te maken, in elkaar te zetten en te coderen en je hebt tal van software-opties, van beginner tot gevorderde professional.

De perfecte STEM+A robotkit voor ouderschap of schoolonderwijs en bevat alles wat je nodig hebt om thuis een technologieles te geven. Ga aan de slag met de
basis van elektronica, programmeren en coderen. Geen voorkennis is nodig – de kit leidt je door het spannende bouwen en introduceert basis roboticaconcepten en het ontwikkelen van belangrijke 21e-eeuwse vaardigheden, zoals probleemoplossend en kritisch denken.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarĂ  pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *